Muziek

Workshops

 

Zwaanswijk Percussion verzorgt  percussieworkshops op lokatie in de hele Benelux. Voor bedrijven, scholen en particulieren. Ook is het mogelijk een workshop op onze eigen lokaties aan de Dijkstraat 10 en de Korte Verspronckweg 7 (Circus Hakim) te Haarlem te volgen. Op grote houten basdrums, bellen, metalen trommels die met stokken bespeeld en handdrums laten wij uw gezelschap in sessies van 60 of 90 minuten een slagwerkstuk spelen. Het betreft de belangrijkste trommels van Brazilië en ze dragen  namen als surdo, repenique, timba en caixa. Sta er versteld van hoeveel muziek er in uw gezelschap zit! Van tien tot honderd deelnemers en van  teambuildingsonderdeel tot vrijgezellenfeest. Een workshop op een van onze eigen lokaties in Haarlem wordt altijd met een drankje afgesloten. 

                             


Teambuilding

Speciaal als teambuildingsactiviteit hebben wij een 60 minuten durende workshop voor bedrijven ontwikkeld. De deelnemers krijgen op trommels van uiteenlopende grootte en vorm een aantal ritmische patronen uitgelegd. Tegelijk uitgevoerd vormen deze patronen een swingend muzikaal geheel. Ook komen begrippen als dynamiek, tempo en interactie aan de orde. Grote, diepe basdrums en contrasterende felle handpercussie vormen het instrumentarium.   

                

   

Indien gewenst kan onze workshop ook gegeven worden in het Engels, Spaans, Portugees, Duits of Frans.

  

 

Vergadering en bijeenkomst

Onze workshop dient ook regelmatig als muzikale energizer in de pauze, of na afloop van een lange vergadersessie of zakelijke bijeenkomst.

    

   

                                                            

                                            

                                                                           

Feesten en bijeenkomsten

Bedrijfs-en privéfeesten lenen zich prima voor onze percussieworkshop. In een uur tijd leert u en uw gezelschap de swingende basis van de Samba batucada spelen. Verbaast u zich erover hoe goed het zal klinken ook al hebben waarschijnlijk de meeste deelnemers nog nooit een instrument bespeeld!

                           

                                                                                                                                                                               

U kunt linksonder in het menu klikken voor een vrijblijvende offerte. Uiteraard kunt u ook telefonisch en per
e-mail
contact met ons opnemen.

 

                                    

 

 

Copyright © 2009 / Web development door Rooza Media