Muziek

Scholen / BSO

Primair onderwijs
Voor leerlingen in het primair onderwijs bieden wij speelse en leerzame workshops.

Onze percussieworkshop voor 4 t/m 8 jarigen brengt kinderen op een speelse manier in de wereld van `Het Orkest´ De nadruk van deze lessen van 60 minuten ligt op het samenspel, waarbij het naspelen van eenvoudige ritmes en muzikaal ´vraag en antwoord´ op een aanstekelijke manier aan bod komen. Instrumenten van uiteenlopende vorm en karakter zoals bellen, trommels en raspen zorgen bij deze workshop voor een verrassend muzikaal uurtje vol spelletjes en speelse oefeningen.

Voor 8 t/m 12 jarigen leggen we de lat al iets hoger en besteden we ook aandacht aan techniek en het notenschrift. De ritmes, die voor een deel op grotere trommels gespeeld worden dan bij de onderbouw, zijn basisritmes uit heel Zuid-Amerika. Speelplezier blijft ook voor deze leeftijdscategorie het sleutelwoord.  Voor meer informatie over onze werkwijze en onze speciale onderwijsofferte verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina links onder in het menu.

                                             

                       

Voortgezet onderwijs
Sergio Mendes, Snoop Dogg, en wat dichter bij huis; Gregor Salto en Zuco 103; het zijn een paar voorbeelden van bands die Braziliaanse muziek maken of populairder gemaakt hebben in de jongerencultuur. Dat ligt voor het grootste gedeelte aan de impact van de percussie. Maar waar ligt het geheim van deze stuwende ritmes? In groepslessen van een uur komen jongeren hier al spelend achter! Voor informatie over de speciale onderwijsofferte kunt u via de contactpagina een bericht achterlaten.

                                                


Copyright © 2009 / Web development door Rooza Media