Muziek

Introductie

Zwaanswijk Percussion  

   

De Braziliaanse muziekcultuur is misschien wel het meest bekend vanwege haar energieke en dansbare percussie muziek. Door de diversiteit van de slagwerk instrumenten klinken de ritmes contrastrijk en gevarieerd. Zwaanswijk Percussion combineert  de meest toonaangevende instrumenten en ritmes van Brazilië in dynamische  en aanstekelijke workshops die speciaal ontwikkeld zijn voor zowel bedrijven, particuliere gezelschappen als het onderwijs.   

      

Zeer geschikt als lokatieworkshop voor zowel particuliere- als voor zakelijke feesten of bijeenkomsten. Vaak geboekt als teambuildingsonderdeel, maar ook als energiser tijdens een zakelijke meeting. Wij beschikken bovendien over een prima eigen lokatie in Haarlem Centrum waar groepen deelnemers onder begeleiding van een zeer ervaren slagwerker zich kunnen uitleven op de meest uiteenlopende percussie-instrumenten. Gedurende sessie´s van 60 of 90 minuten wordt er intensief maar aanstekelijk gewerkt met als doelstelling  te laten ervaren hoe het is om gezamelijk te drummen en toe te werken naar een verassend muzikaal eindresultaat ! Grote basdrums, felle metalen trommels die met stokken worden bespeeld en houten handdrums vormen onder andere het instrumentarium. Er zit muziek in ieder gezelschap en Zwaanswijk Percussion weet dat op professionele en heldere wijze naar boven te brengen.   

      

Naast talloze particulieren kunnen wij onder andere de volgende bedrijven, scholen en instanties tot onze opdrachtgevers rekenen:

      

Haarlem City Marketing, Stichting Bevrijdingspop, Kennemer Gasthuis, Stichting Buzzing, R.S.R Revalidatieservice B.V, ABN Amro, Scouting Nederland, Het Scheepvaartmuseum te Rotterdam, Van Diemen communicatiemakelaars, Toneelgroep Het Volk, Het Auris College Rotterdam, de N.O.B, de H.K.U faculteit muziek, de Raad van de Kinderbescherming, Stichting Dans in School, De Hartekamp Groep, Stichting Kunstgras, B.V Het Groot Niet Te Vermijden, Reclassering Nederland, De Huizingaschool te Amsterdam, SKOS, De Bavoschool te Haarlem, De Eloutschool te Amsterdam, No Excess cloathing company, Bruxelles aan Zee, Woningbedrijf Velzen, Haarlemse Uitjes.nl, Gemeente Den Helder, De Koninklijke Joh. Enschedé, De 8 ste Montessorischool te Amsterdam, De Sociale Verzekeringsbank te Amstelveen, Dierenpark Amersfoort, Kidzmovement, Partou, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, het Ministerie van Onderwijs, de Hondsrug, NIKE. . 

   

 Zwaanswijk Percussion is een initiatief van slagwerker Pepijn Zwaanswijk.   

  

  

 

                              

 

                                                 Foto: Daniël Maissan

Copyright © 2009 / Web development door Rooza Media