ZWAANSWIJK PERCUSSION

Bedrijven, instellingen, scholen en particulieren kunnen Zwaanswijk Percussie optrommelen voor workshops op locaties in de hele Benelux. Workshops in alle soorten en maten, waarbij vanzelfsprekend ritme de boventoon voert.

Met een instrumentarium van onder meer grote houten basdrums, metalen trommels, handdrums en bellen worden de deelnemers (tot 150 personen) in sessies van 60 of 90 minuten opgezweept samen een slagwerkstuk te spelen. Teambuilding in optima forma!

 

 

Vergaderingen, congressen, seminars.

De ervaring leert dat zo’n workshop een geweldige energizer is aan het begin van bijeenkomsten. Ook werkt het prima om een pauze of lunch te beëindigen met een korte, krachtige break af te sluiten. Denk er ook eens aan een lange vergadering of congres af te sluiten met een ritmische workshop: de deelnemers kunnen hun hoofd weer even leegmaken voor ze naar huis gaan!

 

 

Feesten en bijeenkomsten

Zwaanswijk Percussie is een graag geziene gast op bedrijfs- en privéfeesten. In een uur tijd leren uw gasten met elkaar de swingende basis van de Braziliaanse samba spelen. Het verhoogt de saamhorigheid Zelfs als de deelnemers nog nooit een instrument bespeeld hebben, zal het resultaat geweldig klinken!

 

De workshops kunnen op locatie worden gehouden of op de thuisbasis van Zwaanswijk Percussie in Haarlem.

 

ZWAANSWIJK PERCUSSION
ZWAANSWIJK PERCUSSION
ZWAANSWIJK PERCUSSION
ZWAANSWIJK PERCUSSION