Workshops Zakelijk

Workshops voor bedrijven en organisaties

Bedrijven, instellingen, scholen en particulieren kunnen Zwaanswijk Percussion optrommelen voor workshops op locaties in de hele Benelux. Workshops in alle soorten en maten, waarbij vanzelfsprekend ritme de boventoon voert.

Op een instrumentarium bestaande uit grote basdrums, metalen trommels, boomwhackers, handdrums en bellen worden de deelnemers (tot 200 personen) in sessies van 30, 60 of 90 minuten uitdgedaagd en opgezweept om samen een slagwerkstuk te spelen. Teambuilding in optima forma!

Vergaderingen, congressen, seminars. De ervaring leert dat zo’n workshop een geweldige energizer is aan het begin of het eind van bijeenkomsten. Ook werkt het prima om, na een pauze of lunch, met een korte, krachtige break weer op te starten.


Feesten en bijeenkomsten

Zwaanswijk Percussion is een graag geziene gast op bedrijfs- en privéfeesten. In een uur tijd leren uw gasten met elkaar de swingende basis van de Braziliaanse samba spelen. Het verhoogt de sfeer en de saamhorigheid. Zelfs als de deelnemers nog nooit een instrument bespeeld hebben zal het resultaat geweldig klinken!

De workshops vinden plaats op de door u gewenste locatie worden gehouden of op de thuisbasis van Zwaanswijk Percussion in Haarlem.